Programma 2017

 In de onderstaande kalender staat de informatie voor zover bekend. Dit wordt uiteraard verder aangevuld met afbeeldingen en tekst. Het is mogelijk een selectie te maken per categorie. Bij het openingsconcert en de masterclass staan (dummy) linken naar de online ticket service.

— Wordt vervolgd —

De kaartverkoop van de concerten van het Schnitgerfestival vindt plaats in samenwerking met Podium Nederland. Je kan kaarten op locatie kopen bij de kassa, voorafgaand aan de concerten (contant en pin), of gemakkelijk vooraf en voordelig online door bij de betreffende concerten op de groene ‘Ticketbutton’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgelinkt naar de website van Podium Nederland. De overige activiteiten zijn gratis.

Hieronder treft u het programma van 2017.
Abonnees van de nieuwsbrief krijgen als eerste bericht wanneer het programma 2018 online staat.
Klik hier om u aan te melden.

Hoe werkt het?

De kaartverkoop van de concerten van het Schnitgerfestival vindt plaats in samenwerking met Podium Nederland. Je kan kaarten op locatie kopen bij de kassa, voorafgaand aan de concerten (contant en pin), of gemakkelijk vooraf en voordelig online door bij de betreffende concerten op de groene ‘Ticketbutton’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgelinkt naar de website van Podium Nederland.

Korting voor online kaarten

Het is nu extra aantrekkelijk om naar de binnenstad van Groningen te komen en te genieten van de concerten van Schnitger Festival. Niet alleen krijg je zo pas echt het festivalgevoel, hoe meer verschillende optredens je bestelt, hoe meer korting je krijgt. De korting is alleen geldig voor kaarten met een normaal tarief.
3 concerten = 10% korting over het totaalbedrag
4 concerten = 15% korting over het totaalbedrag
5 concerten = 20% korting over het totaalbedrag
6 concerten = 25% korting over het totaalbedrag
7 concerten = 30% korting over het totaalbedrag

Tijdens het bestellen zie je het kortingsbedrag dat je hebt opgebouwd.

Vragen?

Stuur een mail naar info@www.schnitgerfestival.nl

Kaartverkoop bij Boekhandel Godert Walter

Vanaf maandag 2 oktober kunt u ook kaarten voor het Schnitgerfestival kopen bij Boekhandel Godert Walter, Oude Ebbingestraat 53 Groningen.
Let op: De stapelkorting is alleen geldig voor de online kaartverkoop.