Help mee

Help je ons mee?

Zonder vrijwilligers, die ons bijvoorbeeld helpen met het ontvangen van de musici en de bezoekers, zouden we het Schnitgerfestival niet kunnen organiseren. Om alles op rolletjes te laten verlopen hebben we enthousiaste vrijwilligers  nodig die ons willen helpen. Kan jij van 19 tot en met 21 oktober een of meer dagdelen vrijmaken en heb je zin om ons te helpen? Of ben je in de weken voor het festival beschikbaar? Aarzel niet en meld je aan via info@www.schnitgerfestival.nl. Dit zijn de mogelijkheden:

Tijdens het Schnitgerfestival

Als vrijwilliger van het Schnitgerfestival ben je eigenlijk gastheer/vrouw voor de bezoekers. Jij draagt eraan bij dat alles goed en prettig verloopt en dat de bezoekers een aangenaam concert beleven. Deze waardevolle rol kun je vervullen in verschillende functies:

Floormanager
Als floormanager zorg jij er samen met je collega’s voor dat de concertlocatie klaar staat voor het concert, zorg je voor de communicatie met de musici en met de vrijwilligers van de kassa. Je bent dus voor dat concert de spreekwoordelijke spin in het web!
Kassamedewerker
Je zorgt voor de verkoop van kaarten en programmaboekjes bij een concert naar keuze. Ook controleer je de kaarten die vooraf zijn gekocht.
Catering medewerker
Op een lege maag en zonder koffie kan er niet gewerkt en gemusiceerd worden natuurlijk! Ben jij handig met hapjes maken, met het bereiden van eenvoudige maar voedzame gerechten voor de hardwerkende musici? Wil je helpen bij de koffie en drankjes na afloop van concerten? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Voorafgaand aan het Schnitgerfestival

Ook bij de voorbereidingen van het Schnitgerfestival zijn vrijwilligers voor ons van onschatbare waarde. Heb je in de maanden september en oktober tijd om vanuit je eigen huis of op locatie, je in te zetten, kijk dan naar de volgende functies:

Tekst editor
Ben jij handig met Microsoft Word en teksten nakijken? Zie je elke komma en punt? Graag laten we jou dan de teksten van programma´s controleren en opmaken.
Flyeraar
Als je zelf reikhalzend uitkijkt naar het Schnitgerfestival, en je wilt je enthousiasme delen met andere muziekliefhebbers, dan ben jij onze flyeraar! Hoe dat werkt? Eerst genieten van een concert in de zomer op kosten van de organisatie en daarna flyers voor het Schnitgerfestival uitdelen aan je medebezoekers.

Wat kun je van ons verwachten?

Behalve met onze grote dank, willen we je inzet uiteraard ook graag op een andere manier belonen. Als je meewerkt aan een concert, kun je verder vrij genieten van dat specifieke concert. Help je mee in de voorbereidingen, dan spreken we met je af voor welk concert je graag een vrijkaart wilt ontvangen.

Wil je meehelpen?
Stuur dan een berichtje naar info@www.schnitgerfestival.nl