Header

Wordt onze Vriend

Wordt Vriend van Groningen Orgelstad en steun ons bij het laten klinken van de eeuwenoude instrumenten. Vrienden krijgen van ons alle aandacht: van een gereserveerde plaats bij een concert tot een rondleiding op het orgel en meer.

De Cornet Vriend!

krijgt een gereserveerde plaats, een Vrienden Tas en meer

De Trompet Vriend!

krijgt een 2e ticket gratis, en meer

De Bazuin Vriend!

krijgt een rondleiding op het orgel, en meer

Welke Vriend wordt U? Klik hier voor meer informatie

---

Wij voelen ons zeer vereerd!

De onlangs aangetreden Commissaris van de Koning, de heer René Paas, zal het Schnitgerfestival openen. Fantastisch dat hij op deze wijze een bijdrage wil leveren aan de orgelcultuur in Groningen. Tijdens het Openingsconcert zal het vocaal ensemble Alerĭon en de internationaal befaamde orgel professor Wolfgang Zerer voor hem optreden. Een betere (hernieuwde) kennismaking met de orgelcultuur kunnen wij niet bedenken.

                                              Boek hier uw tickets voor dit concert.

---

Wordt jij ook onze VIP?

Onze VIP´s zijn de ambassadeurs van de Schnitgerorgels. Ze zijn enthousiast  over de Groninger orgels en laten dat merken aan iedereen. Wij zijn super blij met onze VIP´s! En ze krijgen dan ook wat extra´s: van een Meet&Greet met de musici, een gratis drankje tot een bezichtiging van het orgel.

Ook enthousiast? Klik hier voor meer informatie over VIP arrangementen

---

Het Schnitgerfestival Groningen 2016 is een meerdaags muziekfestival rondom de Groninger Schnitgerorgels van 13 t/m 16 oktober.

Concerten, lezingen, kinderprogramma, musici uit binnen en buitenland,
en héél veel prachtige muziek.

Bestel nu tickets en

profiteer van de online korting

Footer